fbpx

Referenciáink

Több év napelemes rendszer tervezési, telepítési tapasztalattal rendelkezik csapatunk. Szakismereteink partnereinkkel kiegészítve szerte ágazóak, melyek révén összetett feladatok elvégzését tudjuk megoldani mind vállalati megrendelőink, mind pedig a lakossági ügyfeleink számára. Ezek alapján:
Közgazdász, villamosmérnök, villamostervező, villanyszerelő, napelemtelepítő, ács-állványozó, épületgépész, műszerész, F-gáz vizsgás klímaszerelő szakismeretekkel rendelkezünk.

Képesek vagyunk bármilyen tetőszerkezetre, talajra napelemes rendszert telepíteni 2 kW-tól egészen a több MW-os erőművekig, amennyiben a telepítés műszaki feltételei adottak.

Céges ügyfeleinket ipari napelemes rendszer telepítésével és hozzá kapcsolód szolgáltatásokkal segítjük.

Akik megtiszteltek bizalmukkal

Rólunk mondták

„A GEO Csapata a szerődéstől számítva mintegy három hét alatt megvalósította a rendszerünket. Gyors kiszolgálás és korrekt ügyfélközpontú viselkedést tapasztaltam velük kapcsolatosan. Bátran ajánlom Őket.”

/Augusztin Ádám, Putnok/

„Napelemes rendszerünk pályázati forrásból került megvalósításra. A tető cserét követően a GEO csapata a megbeszéltek szerint telepítette a rendszert. A kapcsolatfelvételt követően egy ingyenes helyszíni felmérésen megbeszéltük a lehetőségeket, majd a szerződés után gyors ügyintézés mellett rövid idő alatt kivitelezték a rendszerünket.”

/Nagy János, TIP-ROM Szerencs/

„Természetesen több céget is megkerestem, de végül nem az ár döntött. Az is fontos volt, de nem elsősorban. Inkább az, hogy olyasvalamit képviseltetek, amit szeretek. Őszintének és profinak tűntetek, akik nem akarnak mindenkinél nyerni – csak ott és akkor, ahol és amikor tényleg kell. A kommunikáció, a háttérmunka, az egyeztetés gyors és sallangmentes volt, a szállítás precíz. Percre pontosan érkezett és dolgozott a szerelőcsapat. Nem panaszkodva, nem elcsigázva, korrekten. Senki nem idegeskedett, hogy magas a tető, vagy „mit hogy oldjunk meg”. Egyszerre dolgozott a házon a villanyszerelő, a klímás csapat, meg Ti, összesen tízen, mégsem hallottam senkitől sem, hogy minek van itt a másik. Valami fura okból még a szereléssel járó hulladék is össze lett szedve a végén.”

/Ledniczky Péter, Mezőkövesd/

Telepített rendszereink

1012 db átadott napelemes rendszer 10,6 MWp termelő kapacitás