fbpx

Rólunk

Csapatunk tagjai korábban is napelemes üzletágban dolgoztak és tanulták meg a szakma rejtelmeit.
A közel egy évtizedes iparági növekedés és technológiai fejlődés komoly szaktudást halmozott fel, amelynek eredményét a GEO 4 Future ügyfelei élvezhetik. 

Fiatal mérnökeink révén friss műszaki koncepciókat alakítunk ki figyelembe véve a piaci igényeket és gyártói kínálatot annak érdekében, hogy elkerüljük a középszerű megoldásokat. Ügyfeleink elégedettsége, egy-egy átadott rendszer öröme és az a tudat, hogy hozzájárulhatunk a klímaváltozás elleni küzdelemhez hajt előre bennünket. Éppen ezért folyamatosan fejlődünk és építjük a szolgáltatásunkat.

Cégünk az IFPRO Group Zrt. kiemelt partnere. A cégcsoport által kínált szolgáltatásokkal úgymint beszerzés, pályázatírás, erőforrás gazdálkodás, logisztika, komoly támogatást élvezünk, így ügyfeleinket professzionálisabban szolgálthatjuk ki. 

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség tagjaiként egy fontos érdekképviseleti fórumhoz tartozunk. A Szövetség a hazai telepítő és technológiai cégeket tömöríti. A tagság egy további garancia ügyfeleinknek arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtunk!

Ismerjen meg bennünket!

Kollégáink többsége korábban más cégeknél, de évek óta a napelemes iparágban dolgozik. Kellő tapasztalattal és ismerettel rendelkezünk, műszaki, kivitelezési, valamint projektmenedzsment területen, de ami a legfontosabb figyelünk ügyfeleinkre. Számunkra nem csak egy megélhetési lehetőség, hiszünk abban, hogy valami fontosat, valami jót tehetünk. 

Reméljük partnerek lehetünk abban, hogy otthonát vagy vállalkozását hatékonyabbá és ezen keresztül is a világot tisztábbá, zöldebbé tehetjük. 

Ha segíthetünk elképzelései megvalósításában töltse ki ajánlatkérő lapunkat, amely két percet vesz igénybe, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Magyarországon hat nagyvárosban van képviseletünk, így az ország bármely településére kényelmesen el tudunk jutni. 

Kapcsolat felvétel:

E-mail: info@geo4.hu
Telefon: +36 70 623 0053

Referenciák

Engedd be a napfényt!