fbpx

Rólunk

Kollégáink közel egy évtizedes iparági növekedésben és technológiai fejlődésben szerzett tapasztalatai révén komoly szaktudást halmozódott fel, amelynek eredményét a GEO-4 Future ügyfelei élvezhetik. 

Fiatal mérnökeink révén friss műszaki koncepciókat alakítunk ki figyelembe véve a piaci igényeket és gyártói kínálatot annak érdekében, hogy elkerüljük a középszerű megoldásokat. Ügyfeleink elégedettsége, egy-egy átadott rendszer öröme és az a tudat, hogy hozzájárulhatunk a klímaváltozás elleni küzdelemhez hajt előre bennünket. Éppen ezért folyamatosan fejlődünk és építjük a szolgáltatásunkat.

Cégünk az IFPRO Group Zrt. kiemelt partnere. A cégcsoport által kínált szolgáltatásokkal úgymint beszerzés, pályázatírás, erőforrás gazdálkodás, logisztika, komoly támogatást élvezünk, így ügyfeleinket professzionálisabban szolgálthatjuk ki. 

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség tagjaiként egy fontos érdekképviseleti fórumhoz tartozunk. A Szövetség a hazai telepítő és technológiai cégeket tömöríti. A tagság egy további garancia ügyfeleinknek arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtunk!

Ismerjen meg bennünket!

Az elmúlt évek napelemes rendszer telepítései és piaci, szabályozási változásai révén kellő ismerettel rendelkezünk, műszaki, kivitelezési, valamint projektmenedzsment területen, de ami a legfontosabb figyelünk ügyfeleinkre. Számunkra nem csak egy megélhetési lehetőség, hiszünk abban, hogy valami fontosat, valami jót tehetünk azzal, hogy napelemes rendszert telepítünk cégeknek és magánszemélyeknek. 

Reméljük partnerek lehetünk abban, hogy otthonát vagy vállalkozását hatékonyabbá és ezen keresztül is a világot tisztábbá, zöldebbé tehetjük. 

Ha segíthetünk elképzelései megvalósításában töltse ki ajánlatkérő lapunkat, amely két percet vesz igénybe, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.  

Kapcsolat felvétel:

E-mail: info@geo4.hu

Referenciák