fbpx

A jelenlegi szabályozási környezet értelmében egyelőre nem lehetséges a háztartások számára a hálózatra történő villamosenergia visszatáplálás.


Ennek ellenére a napelemes rendszer által kínált előnyök továbbra is fontos részét képezik a modern otthon fogalmának.

Gondoljunk csak bele, hogy mennyi zöld energiáról mondunk le akkor, ha háttérbe szorítjuk a napelemek használatát.

A jelenlegi átmeneti szabályozás és a kiugró energia árak több fontos jelenségre hívják fel a figyelmet. Az olcsó energia ideje lejárt, valamint sokkal tudatosabban kell gazdálkodni a rendelkezésre álló erőforrásokkal.

Cégünk ehhez a szemlélethez kínál energiatároló megoldásokat, amelyek alapját a pontosan méretezett napelemes rendszer biztosítja. A komplexitás jegyében most hűtő-fűtő klímával növelheti otthona kényelmét és fenntartható működését. A klímák kiválóan alkalmasak a fűtés rásegítésére, vagy éppen enyhe időben a teljes kiváltására. Mindezt károsanyag kibocsátás nélkül.

Az energiatárolásnak napjainkra komoly technikai háttere alakult ki. Az akkumulátoros megoldások és vezérlő egységek biztonságos és jól kihasználható energiagazdálkodást tesznek lehetővé a családi házak számára is.

Cégünk a Huawei Luna és a Fornius GEN24 mellett a Sofar invereterek és energiatároló megoldások által nyújtott biztonságot kínálja a fenntartható jövő mellett elkötelezett ügyfeleinknek.

A napelemek által termelt zöld áram, a klímák károsanyag kibocsátás mentes működése, az energiatároló egység kihasználása egy modern, környezetbarát és gazdaságosan üzemeltethető otthon fontos elemei.